MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

CDA N-H ziet hoofddoek als breekpunt

25 januari 2011 | in Politiek | Reageer

Het CDA in Noord-Holland noemt het hoofddoekjesstandpunt van de PVV een breekpunt voor eventuele coalitiebesprekingen na de Statenverkiezingen. CDA-gedeputeerde en -lijsttrekker Jaap Bond zegt dat tegen RTV Noord-Holland.

Afgelopen zaterdag zei PVV’er Hero Brinkman dat vrouwen met een hoofddoekje wat hem betreft niet welkom zijn in het provinciehuis in Haarlem. Brinkman deed er nog een schepje bovenop door te zinspelen op een hoofddoekjesverbod in provinciale bussen.

Eerder al reageerde de PvdA in de provincie negatief op de opmerking van Brinkman, bericht BN/De Stem.

Plaats je reactie