MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuwe route tussen Marokko en Rusland

02 februari 2011 | in Economie, Marokko | Reageer

Internationaal containerschip-bedrijf Maersk Line en Global Ports Group OJSC Petrolesport, hadden deze maand een openingsceremonie om de rechtstreekse containerdienst tussen Marokko en Rusland te vieren.

Marus Express, een nieuwe dienst, ontwikkeld door Mearsk is de eerste directe containerservice tussen Marokko en Rusland met serviceposten in Casablanca, Agadir en in St.Petersburg.

Volgens een persbericht van OJSC, speelt MARUS Express in op de klantenvraag naar een betrouwbare en snelle vervoersroute voor verse producten. De service is een unieke kans voor Russische exporteurs, ook voor de handel tussen Rusland en Noord-Afrika. Zo meldt de website AGF.nl.

Plaats je reactie