MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Meisje (13) mishandeld om foto op Twitter

03 februari 2011 | in Internet | 3 Reacties

Een 13-jarig meisje is afgelopen vrijdag het ziekenhuis in geslagen na een ruzie over een Twitter-foto waarop het meisje en haar vriendin halfnaakt te zien zijn. Het meisje is een leerlinge van het Huygens-college, een VMBO-school in Amsterdam West. Een klasgenote zette de foto van het meisje op Twitter.

Hierna ontstond op school “een broeierige sfeer”, waarbij twee groepen tegen over elkaar kwamen te staan. Ook op Twitter werd er ondertussen over en weer gescholden.

Na een gewelddadige confrontatie tussen de twee groepen liep het meisje een gekneusde ruggenwervel op. Ze is behandeld in het ziekenhuis, maar is inmiddels weer thuis. Ze zegt tegen AT5 doodsbang te zijn en niet meer naar school te durven.

Het andere meisje op de foto is een leerlinge van een school in Amsterdam Noord. Ook zij zou inmiddels worden bedreigd.

Op de school zijn veel leerlingen verontwaardigd over het incident. Anderen vinden het meer dan terecht.

Er zijn 3 reacties

 1. Twitter Trackbacks for Maghreb Magazine » Meisje (13) mishandeld om foto op Twitter [maghrebmagazine.nl] on Topsy.com
  03 februari 2011 om 10:00 uur.

  […] Maghreb Magazine » Meisje (13) mishandeld om foto op Twitter maghrebmagazine.nl/2011/02/03/meisje-13-mishandeld-om-foto-op-twitter/ – view page – cached Maghreb Magazine is een Marokkaanse nieuwssite die actuele onderwerpen over Marokko, Marokkanen en andere Marokkaanse zaken bij elkaar brengt. Lees meer Tags […]

 2. vo0gelll
  06 februari 2011 om 03:46 uur.

  ewa wie regelt der msn of nummer voor mij dan van die rechter:$ alvast bedankt

 3. Azidan
  08 februari 2011 om 12:02 uur.

  Bezemsteel, eetfoe, weeral zone geval, ze zocht een of andere Berlusconi

  Eetfoe ahla bezemsteel,

  Weyew,die marokkaanse meisjes maken ons belachelijk, echt gestoord, is dit feminisme, is dit emancipatie

  goed gesproken van die jongen “hoeregedrag moet gestrafd worden”

Plaats je reactie