MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ouders Amsterdam willen thuisonderwijs

11 februari 2011 | in Carriere | Reageer

In Amsterdam hebben bijna honderd ouders vrijstelling van de leerplicht aangevraagd voor hun kinderen. Ze willen hun kinderen thuis zelf lesgeven. Het gaat om leerlingen van het Islamitisch College, dat aan het eind van dit schooljaar wordt gesloten.

Zie een videoverslag van de NOS hierover.

Plaats je reactie