MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kaddafi: helemaal geen onrust in Libië

28 februari 2011 | in Politiek | Reageer

De Libische leider Muammar Kaddafi zegt dat er helemaal geen onrust is in Libië. ”Het Libische volk steunt mij. Kleine groepen rebellen zijn omsingeld en worden aangepakt”, zei Kaddafi zondag tegen het Servische tv-station Pink.

Volgens hem zijn er nu geen gevechten. ”Er zijn geen incidenten momenteel. Libië is compleet rustig. Er is niets ongewoons”, zei Kaddafi in het telefonische interview, dat tien minuten duurde.

Hij zei wel dat er mensen waren vermoord door terroristen. Die terroristen zijn zonder twijfel lid van al-Qaeda, zei de Libische leider volgens NU.nl.

Kaddafi zei verder dat de sancties van de VN-Veiligheidsraad ongeldig zijn. ”De resolutie stemt niet overeen met het VN-verdrag. De Verenigde Naties mogen zich niet bemoeien met de interne zaken van een land”, zei hij volgens de website.

Plaats je reactie