MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaan rijdt 130 op brommer

05 maart 2011 | in Internet | 2 Reacties

Hij zal wel geen dierbare familie of geliefde hebben, deze kerel uit Marokko. Want waarom rijd je anders zonder helm, liggend op je opgevoerde brommer, 130 kilometer per uur over de snelweg?

Er zijn 2 reacties

 1. Younes
  07 maart 2011 om 06:53 uur.

  als je goed kijkt naar de omgeving zie je dat dit nooit marokko kan zijn. dit is in een ander land maar als wat verkeerd is zal waarschijnlijk wel marokkaans zijn he en jullie van maghreb.nl nemen het kwakeloos over.. dankjewel..ik ben trots op jullie

 2. sultan van Limburg
  10 maart 2011 om 05:45 uur.

  @Younes..

  Wat heeft Maghreb.nl ermee te maken ??

Plaats je reactie