MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

De Boer praat maandag met El Hamdaoui‎

19 maart 2011 | in Sport | Reageer

Mounir El Hamdaoui zit zondag tegen ADO Den Haag opnieuw niet bij de Ajax-selectie. Maandag staat een gesprek gepland tussen de aanvaller en trainer Frank de Boer.

Bij het onderhoud zal tevens Sigo Lens, zaakwaarnemer van de Marokkaanse spits, aanwezig zijn. ‘Het doel is de lucht te klaren’, aldus Frank de Boer volgens Voetbal International.

El Hamdaoui zit sinds de bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk op 3 maart op een dood spoor bij Ajax. In de rust van het met 3-1 gewonnen duel kwam het tot een woordenwisseling tussen speler en trainer. Sindsdien traint El Hamdaoui met de Amsterdamse beloften.

Plaats je reactie