MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Duizenden Marokkanen de straat op

21 maart 2011 | in Marokko | 3 Reacties

In Marokko zijn zondag duizenden manifestanten de straten op gegaan in Casablanca, Tangiers en Agadir. Koning Mohamed beloofde eerder deze maand hervormingen. Maar volgens de opstandelingen kwam daar nog niet veel van in huis.

De demonstranten eisen meer macht voor de politieke partijen en meer zeggenschap voor lokale autoriteiten. Een door de koning aangewezen commissie moet voor juni in samenwerking met partijen en vakbonden wetsvoorstellen ontwerpen.

Er zijn 3 reacties

 1. adil
  22 maart 2011 om 02:11 uur.

  ge woon doorgaan met demonstraties, anders komt er niks van te recht nu is de kans
  want straks is het vergeten en vergeven
  en m6 gaat gewoon ze gang verder
  dus wakker schudden de boel daar

 2. Zayed
  22 maart 2011 om 03:47 uur.

  Hey adil vraagje??
  Heb jij enig idee waarom mensen demonstreren?? En waar gaat koning Mohamed VI mee door?? En wie moeten ze wakker schudden??

 3. Realist
  22 maart 2011 om 05:47 uur.

  En ze zijn nog voor het etenstijd weer thuis

Plaats je reactie