MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

De Boer: Inhoudelijk goed gesprek gehad

22 maart 2011 | in Sport | 9 Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer kijkt tevreden terug op het verzoenende gesprek dat hij met Mounir El Hamdaoui voerde. Maandag spraken namens Ajax De Boer en algemeen directeur Rik van den Boog met de aanvaller en zijn zaakwaarnemer Sigi Lens.

“Het gesprek is goed verlopen”, aldus De Boer op Ajax TV. “Ieder heeft zijn zegje kunnen doen. We waren het over veel dingen eens, bijvoorbeeld over de manier waarop dingen naar buiten zijn gekomen. Dat er onwaarheden zijn geschreven. Ik heb me daar ook mateloos aan geïrriteerd. Inhoudelijk hebben we een goed gesprek gehad.”

“We zetten er een streep onder en gaan verder met wat echt belangrijk is: Ajax en Mounir die weer aan voetballen toekomt. Hij heeft natuurlijk specifieke kwaliteiten en ik hoop dat hij die kan laten zien. Hij moet proberen belangrijk te zijn voor Ajax, zijn ploeggenoten en zichzelf “, aldus De Boer.

El Hamdaoui mocht maandag weer meetrainen met de hoofdmacht. De Marokkaan werd daarvoor ruim twee weken geposteerd bij de beloften. Aanleiding was een conflict in de rust van het bekerduel tegen RKC Waalwijk.

Er zijn 9 reacties

 1. NAF
  23 maart 2011 om 03:32 uur.

  Weet je wat die hollanders altijd zeggen? Ik voel me aangevallen en wij marokkanen zijn eenmaal tempramentvol en kunnen niet tegen onrecht en achterbakse kaaskoppen. Ik vul het zelf in omdat ik zeker weet hoe hollanders kunnen zijn. Maar het oplossen van problemen ho maar laat dat maar aan de marokkanen zelf over, want die hollanders bakken er niks van. Als ze je niet moeten, doen ze er alles aan om je zwart te maken en je te pakken op de kleinste minpunten en dat als argumenten tegen je gebruiken om op die manier jou eruit te spelen. Oh ja en de waarheid mag niet gezegd worden, want dat komt als een bedreiging over zo werkt het bij de hollanders maar werk averechts bij de marokkanen. En daar ben ik zeker van.

 2. NAF
  23 maart 2011 om 03:36 uur.

  Dus Mounir kop op en laat je niet gekmaken door die hollanders met hun achterbakse akties…Ze kunnen niet tegen de waarheid dus steek je energie maar in het sporten dan in hun gezeik en haat jegens Marokkanen en vooral de Marokkanen die het goed doen en voor hun een bedreiging vormen moeten ze altijd hebben. Ze hebben de kwaliteiten niet die je heb, vandaar ze je moeten hebben. Het is niks anders dan verspilde energie om met hun in discussie te gaan, want je krijgt nooit je gelijk dus doe geen moeite en neem een grlas marokkaanse ettej bi na3na3 om te onstpannen hahahah..

  Gr naf

 3. b van vessum
  24 maart 2011 om 04:48 uur.

  beste mounir,

  laat je niet opnaaien door de zandhappers zoals NAF. de kaaskoppen zullen je op handen dragen, als je je maar inzet en niet elke keer je kop in de wind gooit.
  zet je in voor die prachtige club en je hebt de mooiste tijd van je leven.

  gr bibi

 4. mimounnadori
  24 maart 2011 om 05:54 uur.

  Naf heb jij wel werk je zit hier verdomme 24/24u onzin te typen, zoek een LEVEN aub een LEVEN!!!!!!!!!! trouwens de meeste die het gemaakt hebben in Nederland zijn berbers en niet marokkanen

 5. NAF
  25 maart 2011 om 11:00 uur.

  @MIMOUNNADORI

  Een marokkaan is voor mij een marokkaan met een groene paspoort en een marokkaanse ID die elke berber en of arabier heeft. Dat het nou een feit is dat meer en meeste Marokkaanse riafa in Nederland wonen maakt het natuurlijk makkelijk om die onderscheid te maken a stomme achterlijke berber.

  Dus onzin uitkramen heeft geen zin of het een marokkaan of arabier is. Overigens heb je nooit gschiedenis gehad. De echte marokkanen zijn riafa PIK dus voortaan beter je huiswerk doen voor je komt praten met je onzin verhaal dat het geen marokkaan is maar een berber. Wat een diep triest geval ben je. En als je wilt discussieren moet je met feiten komen en niet met onzin verhalen door middel van jou mislukte statestieken toe te lichten en je trots voelt en jezelf probeert te bewijzen dat riafa het beter doen dan de arabieren. Begin dan eens bij jezelf met je achterlijke mentaliteit. Het is namelijk te merken aan de jou kenmerken dat je een domme achterlijk rifie bent.

 6. mimounnadori
  27 maart 2011 om 02:58 uur.

  Naf zeg je nu dat Alle Riffijnen achterlijk zijn????????? vuile facist!!!!!

 7. Naf
  29 maart 2011 om 10:40 uur.

  @MIMOUNNADORI

  Nee ik zeg niet dat alle riafa achterlijk zijn. Maar jij er wel 1 van bent ja. Gezien jij onzin uitkraamt en met mislukte info komt met je ik ben geen marokkaan maar een berber. De echte marokkanen is een berber. Ben je nou dom of ben je nou dom. Je vader heeft een groene paspoort je moeder ook dus jij ook gestoorde. Volgende keer beter je huiswerk doen en dan komen praten over dit soort onderwerpen. Je weet niet eens waar je vandaan kom en wat je afkomst is, dus dan maar zeggen nee ik ben een berber. Ja een marokkaanse berber ben je en leuk voor je toch!!

  Ik ben een marokkaanse arabier ook leuk he!!

 8. toy
  30 maart 2011 om 03:43 uur.

  ja de echte marokaan is en berber
  domme kameel

 9. Berberian n Berkan
  31 maart 2011 om 01:48 uur.

  Proficiat NAf je leert bij je hebt gelijk de ECHTE Marokkaan is de Berber en niet de Arabier!

Plaats je reactie