MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse ambassade doet toezegging

23 maart 2011 | in Carriere | Reageer

De Marokkaanse ambassade heeft naar aanleiding van een tweede werkonderbreking van zijn personeel enkele toezeggingen gedaan, meldt Abvakabo FNV dinsdag. De vakbond vindt de toezeggingen echter onvoldoende.

De Marokkaanse ambassadeur heeft aangegeven het personeel een tegemoetkoming te bieden, waardoor het niet langer minder dan het minimumloon verdient. De bond vermoedt echter dat het gaat om een eenmalige uitkering en gaat daar niet mee akkoord, meldt Nieuws.nl.

De ambassadeur blijft ook weigeren om met het ontevreden personeel en de vakbond om de tafel te zitten en afspraken te maken over de arbeidsvoorwaarden.

De vakbond sluit daarom meer werkonderbrekingen niet uit. Verder houdt de Tweede Kamer binnenkort op initiatief van de SP een spoeddebat over de kwestie.

Plaats je reactie