MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Feyenoord krijgt dure El Ahmadi terug

05 april 2011 | in Sport | 1 Reactie

Karim El Ahmadi (26) keert komende zomer terug bij Feyenoord. De middenvelder speelt momenteel op huurbasis voor Al Ahli uit Dubai, maar die club heeft Feyenoord een brief gestuurd waarin staat dat ze afzien van de optie El Ahmadi te kopen.

Dat meldt Voetbal International.

Voor Feyenoord is dat een tegenvaller. Feyenoord had er op gerekend een transfersom te ontvangen voor de 26-jarige Marokkaanse Enschedeër.

Nu El Ahmadi niet definitief naar Al Ahli vertrekt, hoopt Feyenoord dat een andere club de drie jaar geleden voor vijf miljoen van FC Twente overgekomen middenvelder wil kopen. El Ahmadi’s salaris drukt flink op de begroting van de in financieel zwaar weer verkerende Zuid-Hollanders.

Er is 1 reactie

  1. wilders
    09 april 2011 om 10:40 uur.

    ha ha slapend rijk worden typisch marokaan msahtoe

Plaats je reactie