MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ambassadeur Marokko tweemaal ontboden

13 april 2011 | in Carriere | 1 Reactie

De Marokkaanse ambassadeur is twee keer ontboden door Nederland wegens onderbetaling van zijn personeel. Dat blijkt uit een brief die minister Henk Kamp (Sociale Zaken) dinsdag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd, meldt BN/DeStem.

De vereniging voor het lokale personeel van de Marokkaanse ambassade en consulaten in Nederland Addaman trok vorig jaar bij de Arbeidsinspectie aan de bel. Deze constateerde dat enkele medewerkers niet volgens het wettelijk minimumloon werden betaald en ook niet de minimumvakantiebijslag ontvingen.

De Arbeidsinspectie heeft de conclusies ook naar de minister van Buitenlandse Zaken gestuurd. Deze heeft vervolgens de ambassadeur tweemaal ontboden met het verzoek de betalingen in overeenstemming met de wet te brengen. Vorige maand heeft de ambassadeur nog toegezegd „te zullen meewerken aan een oplossing”.

Er is 1 reactie

 1. adil
  16 april 2011 om 04:38 uur.

  ik wil te eten hebben, werk, gezondheid zorg, sociale zekerheid, en nog veel meer
  gevangen vrij laten leuk!!!!!
  maar de 45 miljoen bevolkingshoofden hebben geen boodschap aan.

  Volgens mij snap hij niet helemaal hoe je een land moet besturen
  Zoals de rest van de presidenten die nu na 40 jaar het veld hebben moeten ruimen,
  Die zaten daar maar wisten al die tijd niet waarom

Plaats je reactie