MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Fellaini staat open voor contractverlening

14 april 2011 | in Sport | Reageer

Marouane Fellaini staat niet onwelwillend tegenover contractverlenging bij Everton. De middenvelder van Marokkaanse afkomst is een belangrijke schakel in het elftal van The Toffees. De international staat echter al geruime tijd in de belangstelling van verschillende Europese topclubs, schrijft SoccerNews.

De 23-jarige Fellaini is op dit moment herstellende van een enkelblessure en laat zich niet gek maken door de interesse van andere clubs. “Ik hoef Everton niet te verlaten. Dit is een club die zich altijd om mij bekommerd heeft. Dat is mij ook wat waard.”

De relatie die de Belgische international met manager David Moyes heeft, noemt hij zelfs speciaal. “Wij hebben een goede en zelfs hechte band. Deze trainer heeft altijd zijn vertrouwen in mij uitgesproken en heeft me gebombardeerd tot één van zijn sleutelspelers. Hij heeft gezegd dat hij me langer bij de club wil houden, dus we kunnen de gesprekken opstarten.”

Fellaini kwam in de zomer van 2008 over van de Belgische topclub Standard Luik.

Plaats je reactie