MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Koning Marokko verleent gevangenen gratie‎

15 april 2011 | in Marokko | 7 Reacties

De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft 190 gevangenen gratie verleend. Hij heeft zich volgens meldingen donderdag van het staatspersbureau MAP laten leiden door de Nationale Raad voor Mensenrechten (CNDH). Onder de mensen die zijn vrijgelaten of die strafvermindering hebben gekregen, zijn meer dan negentig politieke gevangenen.

De CNDH is door de vorst in het leven geroepen, nadat 20 februari in het land spontane betogingen waren begonnen voor hervormingen, waaronder de afschaffing van de regeringsmacht van de koning. De voorzitter van de raad, Mohammed Sebbar, zei dat dit slechts het begin is van een herziening van de zaken die tegen politieke gevangenen zijn gevoerd. Zo meldt het Reformatorisch Dagblad.

Onder de vrijgelatenen is de radicale prediker Mohammed Fizazi, die in 2003 dertig jaar cel kreeg, omdat hij terroristen zou hebben geïnspireerd.

Er zijn 7 reacties

 1. adil
  16 april 2011 om 04:36 uur.

  ik wil te eten hebben, werk, gezondheid zorg, sociale zekerheid, en nog veel meer
  gevangen vrij laten leuk!!!!!
  maar de 45 miljoen bevolkingshoofden hebben geen boodschap aan.

  Volgens mij snap hij niet helemaal hoe je een land moet besturen
  Zoals de rest van de presidenten die nu na 40 jaar het veld hebben moeten ruimen,
  Die zaten daar maar wisten al die tijd niet waarom

 2. youssef
  16 april 2011 om 09:32 uur.

  propeagenda onzin

 3. youssef
  17 april 2011 om 03:37 uur.

  je hebt gelijk Adil

 4. NAF
  19 april 2011 om 03:30 uur.

  @allemaal

  Wat een onzin kramen jullie uit. Onwetende of dom. Wat onze koning in 11 jaar tijd heeft gedaan zou geen president of koning op aarde kunnen. Marokkanen zijn altijd negatief en nooit positief. Alles wordt negatief bekeken zoals jullie zijn het zit er echt ingepeperd niet normaal die negativiteit over onze Koning van marokko.

 5. KRITIEK
  21 april 2011 om 10:08 uur.

  @ Naf,

  Kan je zoal opnoemen wat ie heeft bereikt, NAF?

 6. toy
  21 april 2011 om 02:58 uur.

  ja voor zijn eigen zakken

 7. youssef
  22 april 2011 om 11:32 uur.

  naf vind je iemand goed die oorlog voert tegen de islam? soubanallah
  hij maakt haram dingen halal
  hij maakt halal dingen haram zodat mensen hem aanbidden
  er is geen god dan allah

Plaats je reactie