MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hamas: bëeindig zionistisch project

15 mei 2011 | in Politiek | Reageer

Hamasleider Ismail Haniyeh heeft een scherpe toespraak gehouden voor duizenden islamitische gelovigen ter herdenking van de vlucht en verdrijving van de Palestijnen na de Arabisch-Israëlische Oorlog van 1948.

Haniyeh zei dat de Palestijnen de gelegenheid dit jaar markeren “met grote hoop om een einde te maken aan het zionistische project in Palestina.” Hij bevestigde ook het recht van de Palestijnen om zich te verzetten tegen de Israëlische bezetting, meldt het NRC Handelsblad.

Vandaag zijn verschillende marsen georganiseerd ter herdenking van de Nakba, de stichting van Israël in 1948, onder meer in de Westelijke Jordaanoever. Israël heeft de Jordaanoever afgesloten voor een dag en de troepen staan op scherp.

Plaats je reactie