MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Taarabt: “Nooit meer spelen voor Marokko”

04 juni 2011 | in Sport | 3 Reacties

Adel Taarabt keert niet terug als international van Marokko. De temperamentvolle middenvelder is zeer ontevreden over zijn huidige situatie binnen het nationale elftal en heeft om die reden zijn afscheid aangekondigd.

Taarabt (22) verliet deze week het trainingskamp van Marokko, dat in voorbereiding is op de kwalificatiewedstrijd tegen Algerije. Bondscoach Eric Gerets wilde de speler van Queens Park Rangers op de bank houden en dat zinde hem duidelijk niet. “Ik verblijf momenteel in Marseille”, reageerde Taarabt vrijdag volgens VoetbalPrimeur. “Ik wil nooit meer voor het nationale team spelen, met of zonder Eric Gerets.”

“Ik heb besloten om te stoppen met het nationale team nadat ik te horen kreeg dat ik niet zou starten tegen Algerije. Zonder uitleg aan de coach ben ik vertrokken, omdat ik geen problemen binnen de selectie wilde creëren. Het nationale team is voor mij nu voorbij. Ik wil mijn land liever vertegenwoordigen via mijn club”, stelt de middenvelder.

Er zijn 3 reacties

 1. elja
  04 juni 2011 om 06:11 uur.

  weg met die gast.
  het is een goede voetballer maar hij moet niet zo gaan beginnen.

 2. Karim
  06 juni 2011 om 08:26 uur.

  Wat een mafkees, alsof Marokko hem smeekt om te spelen…

 3. samadie
  07 juni 2011 om 01:47 uur.

  zo als gereerst na afloop zei: ik hoop dat hij de wedstrijd heeft gezien dan zal hij begrijpen waarom saidi de voorkeur heeft gekregen.

  het is makkelijk om weg telopen, maar je kan ook blijven en vechten voor je plek. dan pas je ben je het waard.

Plaats je reactie