MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Najib Amhali werd depressief van succes‎

08 juni 2011 | in Amusement | 1 Reactie

Cabaretier Najib Amhali (40) leek het goed voor elkaar te hebben. Hij heeft een flitsende carrière, waarbij hij veel prijzen won. Zijn grappen hebben hem zelfs enkele filmrollen en een eigen televisieserie opgeleverd. Toch ging het lange tijd niet goed met Najib.

De Cabaretier en z’n vrouw gingen uit elkaar. Maar dat was nog niet alles: bij zijn moeder werd borstkanker geconstateerd. En om er nog een schepje bovenop te doen, voelde de cabaretier de druk van zijn succes ook nog eens op zijn schouders. Najib raakte depressief.

Maar het lijkt weer goed te gaan met Nederlands’ favoriete Marokkaan. Najib slaat namelijk keihard terug met zijn succesvolle show Alles Komt Goed, waar hij openhartig terugblikt op deze periode, schrijft VrouwOnline. Ook in het filmpje vertelt Najib over hoe het met hem gaat.

Bekijk het filmpje:

Er is 1 reactie

  1. khalid
    12 juni 2011 om 05:11 uur.

    Zo zie je maar dat allah je zo alles kan geven en afnemen. Inshallah komt hij er snel boven op zijn moeder ook en inshallah zal hij zijn toevlucht gaan zoeken bij de almachtige. Ik ben een echte fan van najib en hoop dat hij hier echt goed uit zal komen inshallah veel sterkte

Plaats je reactie