MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Hamdaoui niet welkom op training

26 juni 2011 | in Sport | 1 Reactie

Mounir el Hamdaoui is uit de selectie gezet bij Ajax. De club heeft de spits laten weten dat hij zich maandag, als de A-selectie begint aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, niet in Amsterdam hoeft te melden.

De Marokkaan, die het voorbije seizoen herhaaldelijk botste met coach Frank de Boer, is op 11 juli weer welkom bij Jong Ajax, meldt de NOS.

De Boer zette El Hamdaoui in maart uit de selectie na een incident tijdens de rust van het bekerduel met RKC Waalwijk. De 26-jarige aanvaller mocht enkele weken later na een verzoeningsgesprek terugkeren.

Er is 1 reactie

  1. Henk El Makloufhi
    26 juni 2011 om 09:54 uur.

    Komt hij toch naar Feijenoord !!!

Plaats je reactie