MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spaanse minister wil Marokkanen laten stemmen

06 juli 2011 | in Marokko | Reageer

De Spaanse minister van Buitenlandse Zaken en Samenwerking, Trinidad Jiménez, heeft dinsdag laten weten dat de regering van plan is in Spanje wonende Marokkanen toe te staan om te stemmen bij gemeenteraadsverkiezingen.

Dit voornemen volgt op de goedkeuring van de nieuwe grondwet per referendum in Marokko, waarin staat dat buitenlanders woonachtig in het Noord-Afrikaanse land deel mogen nemen aan lokale verkiezingen.

De Spaanse regering zal binnenkort in gesprek gaan met de Marokkaanse koning om tot een soortgelijk akkoord te komen als Spanje ook al heeft aangaande dit thema met 12 andere landen. Zo meldt InSpanje.nl.

Plaats je reactie