MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B voor de tweede keer vader

12 juli 2011 | in Marokko, Muziek | Reageer

ali bAli B en zijn vrouw Breghje zijn maandagmiddag de kersverse ouders geworden van hun tweede zoontje. “Gisterenmiddag is mijn zoon Omar geboren. Hij en zijn moeder maken het goed”, schrijft Ali B op Twitter. Ali B trouwde begin 2006 met Breghje Kommers, die tevens zijn manager is. De rapper en Breghje kregen in 2009 ook al een jongetje; Amin.

Plaats je reactie