MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

PVV’er geschorst na lastigvallen moslima’s

17 juli 2011 | in Politiek | 1 Reactie

Van RooyDe PVV heeft medewerker van de Tweede Kamerfractie Sam van Rooy (26) op non-actief gesteld nadat elsevier.nl publiceerde over een filmpje dat de medewerker op YouTube plaatste. In het filmpje achtervolgt Van Rooy met een filmcamera enkele moslimvrouwen die een burqa dragen. De PVV-fractie heeft zaterdag laten weten Van Rooy te schorsen.

Voor het filmpje, dat inmiddels van internet is verwijderd, volgde Van Rooy stilzwijgend enkele vrouwen in burqa terwijl zij door een winkelcentrum in Scheveningen lopen. De PVV vindt dit te ver gaan, laat de partij van Geert Wilders aan elsevier.nl weten.

‘We hebben de heer Van Rooy direct op non-actief gezet. Dit filmpje gaat ons veel te ver. Het is jammer dat deze vrouwen burqa’s dragen en we zien graag een burqaverbod maar deze vrouwen zijn geen tuig. We betreuren de gang van zaken zeer,’ aldus de PVV.

Er is 1 reactie

  1. Henk El Makloufhi
    18 juli 2011 om 05:46 uur.

    Een Belgische PVV-er ?
    En dat in een club die zegt voor PUUR NEDERLANDS te zijn!!!!!
    Hoe ongeloofwaardig kan je worden !!!!

Plaats je reactie