MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Reiservaring Royal Air Maroc: Brussel – Casablanca

25 juli 2011 | in Toerisme | 4 Reacties

Op woensdag 13 juli vertrokken we naar Casablanca in Marokko met Royal Air Maroc. De check-in in Brussel verliep stroef door een koppige passagier dus daar kan de maatschappij zelf weinig aan doen. We vertrokken mooi op tijd om 17.30 uur en in tegenstelling tot het inchecken verliep de boarding zeer goed.

Bij het binnenkomen van de Boeing 737-800 (in perfecte staat) word je verwelkomd door Marokkaanse muziek en een aangename wierrookgeur. Na het taxiën volgde een uitstekende take-off. Na twintig minuten konden we onze zetel verlaten. Toen we ons ergens boven het noorden van Frankrijk bevonden werd het avondeten geserveerd: een koude typisch Marokkaanse salade, een soort van gestoomde groentenmix met een beetje gesmolten kaas en een chocolademousse als nagerecht, dus dat was ook ok.

Kort na het eten komt men vragen of u koffie of thee wenst en daarna wordt al het afval opgehaald door stewardessen in deftige pakjes

Meer is hier verder te lezen.

Hoe is uw eigen ervaring met Royal Air Maroc?

Er zijn 4 reacties

 1. Mpo
  26 juli 2011 om 07:48 uur.

  Zelden zo een waardeloos nietszeggend artikel als dit gezien. Propagande van lik mijn veiligheidsvestje.

 2. Naf
  01 augustus 2011 om 03:13 uur.

  Ik geef een 9 voor de vlucht en de goede piloten van Royal Air maroc. De marokkaanse piloten zijn geliefd en worden zelfs ingehuurd in America. Ook de manier van stijgen en dalen gaat meestal perfect bij Royal air maroc. Alleen de marokkaanse stewardesses hebben teveel kapsones en mogen zich wel een beetje normaal gaan gedragen. Royal air maroc krijg je tenminste eten. In de ochtend een uitgebreid ontbijt, in de middag kan je kiezen tussen kip en vlees, met inderdaad zelfs een toetje erbij. Dus wat dat zorgt Royal air maroc het beste voor zijn/ haar passagiers, dan elk willekeurige vlucht die er maar bestaat.

  Voor mij krijgt Royal air maroc ook een 9+ voor zowel de manier van vliegen als de zorg voor de passagiers.

 3. mhamed
  03 augustus 2011 om 05:14 uur.

  dan heb jij een keer in jouw leven gevlogen …….
  want ik heb namelijk andere juiste maning er over,ik moest een keer 10 uur wachten op een vlucht!!!!!!
  de vlucht was niet bekend en de informatie balie van dat royal air zebie was dicht terwijl zij open horen te zijn!!!!!
  naar rabat gebeld hoofdkantoor en dat was echt lachen wij moesten gewoon wachten wabt zij waren onderweg hahahahahahah
  kortom voor mij mogen ze aan de grond blijven en tijd voor de echt maatschappij.

 4. mhamed
  03 augustus 2011 om 05:16 uur.

  en wat daar werkt kan voor mij ticket krijgen richting dubai voor andere werk!!!!!

Plaats je reactie