MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Geen overlevenden vliegtuigcrash Marokko‎

27 juli 2011 | in Marokko | Reageer

Bij een vliegtuigongeluk in Marokko zijn 80 mensen omgekomen. Eerder werd gemeld dat twee mensen de crash overleefd hadden, maar zij bezweken in het ziekenhuis aan hun verwondingen.

Het Hercules-transporttoestel vloog tijdens een binnenlandse vlucht tegen een berg bij de zuidelijke stad Gualmin. Het was op dat moment regenachtig en mistig, meldt de NOS.

Eerder werd gemeld dat er mogelijk 81 mensen aan boord van het vliegtuig waren, maar het bleek dat een persoon de vlucht gemist had.

Marokko gebruikt de Hercules vooral voor het vervoer van strijdkrachten. Aan boord waren dan ook voornamelijk militairen, maar ook enkele burgers, zoals familieleden van militairen.

Het is het ernstigste ongeluk ooit met een militair vliegtuig van het land.

Plaats je reactie