MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

8-jarig voetbaltalent hit op YouTube

28 juli 2011 | in Sport | Reageer

Ilyas Zaidan is een ware hit op YouTube. Een filmpje van het pas achtjarige talent uit de jeugdopleiding van PSV is al meer dan 200.000 keer bekeken. Op de video laat de F-pupil een reeks een fraaie passeeracties zien.

Het is allesbehalve een spontane viral. Het flimpje is gemaakt en online gezet door de vader van Ilyas, die eigenaar is van de Eindhovense Joga Bonito-voetbalschool, meldt het Algemeen Dagblad

De F-pupil uit de jeugdopleiding van PSV wordt in de video ‘Young Messi’ genoemd.

Plaats je reactie