MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Door ramadan minder passagiers voor Corendon

02 augustus 2011 | in Toerisme | Reageer

Corendon Vliegvakanties zal in augustus ongeveer 30% minder passagiers naar Turkije en Marokko vervoeren. Dat komt door de ramadan, die maandag is begonnen en tot eind augustus duurt. Dick Gussen, Sales & Marketing manager bij Corendon, liet dit weten in een gesprek met de Nederlandse zender Radio 1.

“Veel Nederlandse moslims gaan tijdens de ramadan niet op vakantie, waarschijnlijk omdat de ramadan in Nederlander makkelijker is vol te houden in Nederland dan in warme landen als Marokko en Turkije. In andere perioden is er juist meer vraag naar deze bestemmingen”, aldus Gussen volgens TravelUpdate.be.

“Omdat we het zagen aankomen hebben we minder vliegtuigen ingezet op sommige bestemmingen. Die gebruiken we nu voor populaire strandbestemmingen’’, besluit Dick Gussen op Radio 1.

Plaats je reactie