MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Eerste aflevering ‘Salaheddine NL’ vandaag om 16.05 uur

13 augustus 2011 | in TV | 3 Reacties

‘Salaheddine NL’ is een satirisch journalistiek programma waarin de veelkleurige Nederlandse samenleving centraal staat. Schrijver, theater- en tv-maker Salaheddine onderzoekt thema’s als ritueel slachten, antisemitisme en ghetto’s.

Salaheddine’s alter ego Moussi el Kandoussi is ook weer van de partij met zijn ongezouten straatvisie op allerlei onderwerpen. Verder doet Salaheddine elke aflevering verslag vanuit Marokko. Hoe goed kennen de Marokkanen uit Marokko Nederland en zijn multiculturele sores?

In de eerste aflevering van Salaheddine NL wordt Arie Boomsma geïnterviewd over het politieke rechtse klimaat van Nederland. Salaheddine bezoekt een Nederlands gepensioneerd stel in een achterstandsbuurt in Amsterdam. Zij zijn de enige blanken die overgebleven zijn in een zwarte buurt en Salaheddine wil weten hoe dat is. Verder laat Salaheddine zien hoe het is om in Marokko op het platteland te werken, schrijft TV-Visie.

‘Salaheddine NL’, zaterdag 13 augustus 2011 om 16.05 uur op Nederland 2.

Er zijn 3 reacties

 1. amagra
  13 augustus 2011 om 08:51 uur.

  die man is alles behalve grappig

 2. Abdel
  18 augustus 2011 om 08:41 uur.

  ik sluit me volkomen aan bij AMAGRA.
  Ik vind ‘m een echte sukkel!

 3. Hicham
  19 augustus 2011 om 11:44 uur.

  Anders dan de ( eerste ) twee reacties ben ik ’t daar niet mee eens.
  Zijn programma vind ik wel grappig en vooral herkenbaar.
  Hij snijdt actuele onderwerpen aan, vanuit zijn (Marokkaanse) standpunt.
  Je hoeft ’t niet met ‘m eens te zijn over bepaalde dingen, maar wat mij betreft mag hij blijven.
  Dat intervieuw met Arie Boomsma is ook wel interessant.
  Mijn advies is: Check het programma.
  Ik ga zoiezo de volgende kijken morgen (zaterdag 20 aug.) en anders op uitzendinggemist.nl
  ( Gezien op uitzendinggemist.nl, zondag 14 augustus 16.00 uur)

Plaats je reactie