MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko in november vervroegd naar stembus‎

15 augustus 2011 | in Politiek | 2 Reacties

In Marokko zullen op 11 november vervroegde parlementsverkiezingen plaatsvinden of op een datum dichtbij die dag. Dat is zondag vernomen van de leiders van de belangrijkste politieke partijen.

De datum werd weerhouden na een lange vergadering in de nacht van zaterdag op zondag van de verantwoordelijken van een twintigtal politieke partijen (meerderheid en oppositie) en de minister van Binnenlandse Zaken, Taieb Cherkaoui, meldt Het laatste Nieuws.

De vervroegde parlementsverkiezingen – aanvankelijk waren ze gepland voor de herfst van 2012 – komen er doordat op 1 juli bij een referendum een nieuwe grondwet aangenomen werd.

Er zijn 2 reacties

 1. ali
  18 augustus 2011 om 09:08 uur.

  Allemaal show ,de echte partij is adala ,maar ze laten het niet winnen net als de vorige keer.

 2. waarheid
  13 oktober 2011 om 07:44 uur.

  wij zullen zien
  alles komt er een eind aan

  hier zullen de echte van de neppen onderscheiden

Plaats je reactie