MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jol denkt na over aantrekken El Hamdaoui

16 augustus 2011 | in Sport | 1 Reactie

Fulham is geïnteresseerd in Mounir El Hamdaoui. Fulham-manager Martin Jol werkte eerder met de Marokkaanse spits samen bij de Amsterdamse club.

“Het is niet ondenkbeeldig dat ik Mounir naar Fulham haal,” zegt Jol deze week in het NUsport-magazine.

Een absolute noodzaak om nog een spits te halen is er niet voor Fulham. “Ik heb Johnson, Dempsey, Zamora en Dembélé al. ”

”Dus dan moet hij soms op de bank zitten en ik heb gelezen dat hij heeft gezegd dat hij dan vervelend wordt,” refereert Jol aan een uitspraak van zijn opvolger Frank de Boer.

Jol vindt dat het wel allemaal meevalt met Mounir. “Het is toch allemaal beeldvorming. Hij blijft onverstoorbaar als hij wordt uitgefloten. Sommigen roepen dan dat het ‘m niet interesseert. Nou, als er iemand gek is van voetbal…”

Jol noemt El Hamdaoui ‘ontzettend eerlijk en ongelooflijk direct’. “Je moet met verschillende karakters kunnen omgaan als trainer. Ik had geen problemen met Mounir. Van Gaal en Advocaat ook niet.”

Er is 1 reactie

  1. Fouad
    21 augustus 2011 om 04:35 uur.

    Jol gaat spijt krijgen 😀

Plaats je reactie