MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aanvoerder Houssine Kharja naar Fiorentina

18 augustus 2011 | in Sport | Reageer

Houssine Kharja verruilt FC Genoa voor Fiorentina. De aanvoerder van het Marokkaanse nationale elftal moet in Florence het gat opvullen dat Riccardo Montolivo naar alle waarschijnlijkheid gaat achterlaten.

Laatstgenoemde staat al enige tijd in de belangstelling van AC Milan, maar een transfer kwam vooralsnog niet tot stand. Met het halen van Kharja lijkt de overgang van Montolivo naar Milaan zich in een vergevorderd stadium te bevinden, schrijft ELFVoetbal.

Kharja tekende eerder op de dag een tweejarig contract met een optie voor nog een derde seizoen. Vorig seizoen werd de middenvelder uitgeleend aan Internazionale, waar hij vijftien competitieduels speelde. De Nerazzurri lichtten de optie tot koop echter niet.

Plaats je reactie