MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko erkent Overgangsraad Libië

23 augustus 2011 | in Politiek | 1 Reactie

Marokko heeft maandag de Nationale Overgangsraad van de Libische rebellen erkend als de vertegenwoordiger van het Libische volk. De erkenning volgt op een aanval op Tripoli door de opstandelingen.

Naast Marokko hebben ook Egypte en Koeweit zich nu ook bij de landen geschaard die de Nationale Overgangsraad van Libië als het wettige gezag erkennen. Eerder lieten andere Arabische landen het bijna 42 jaar oude regime van kolonel Kadhafi al vallen en kozen de zijde van de opstandelingen.

De voorzitter van de Arabische Liga, Nabil al-Arabi, zei maandag dat hij solidair is met de NTC en wenste de raad veel succes. Al-Arabi’s voorganger, Amr Moussa, speelde in maart een cruciale rol bij het werven van Arabische steun voor internationaal militair ingrijpen tegen Kaddafi’s troepen tijdens de opstand die half februari uitbrak.

Er is 1 reactie

  1. xatar
    24 augustus 2011 om 09:08 uur.

    binnenkort ook het zelfde bij marokko
    imazighen aan de macht

Plaats je reactie