MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Blackburn vraagt bij Ajax naar El Hamdaoui

25 augustus 2011 | in Sport | 1 Reactie

Blackburn Rovers heeft zich officieel bij Ajax gemeld voor Mounir El Hamdaoui. Dat laat trainer Frank de Boer van de Amsterdamse club weten aan NUsport.

Ajax zou naar verluidt ongeveer vijf miljoen euro willen ontvangen voor de Marokkaanse aanvaller.

Een concreet bod heeft Ajax echter nog niet binnen. “Veel clubs zijn geïnteresseerd, maar melden zich hooguit bij de zaakwaarnemers van de speler. Op dit moment is Ajax met niemand in gesprek”, zo verklaarde een woordvoerder volgens NUSport.

Er is 1 reactie

  1. Joseph
    27 augustus 2011 om 07:09 uur.

    Waarom wordt een moslim nooit geaccepterd bij ajax.
    Of moet je eerst pro israel zijn.

Plaats je reactie