MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Man zaait paniek in het Concertgebouw

03 september 2011 | in Maatschappij | 11 Reacties

Een man heeft zaterdagavond paniek veroorzaakt in het Concertgebouw waar ook koningin Beatrix aanwezig was. Hij klom op het podium, noemde zichzelf dienaar van Allah en vertelde over de Islam.

“Er is geen bom”, riep de man nog na zijn betoog over de Islam waarin hij iedereen uitnodigde om “te geloven”, maar dat stelde de zaal niet gerust. Het orkest werd van het podium gehaald en na enkele momenten werd de moslim afgevoerd door de beveiliging. De koningin bleef gedurende de commotie op haar stoel zitten.

De man (hier op beeld bij de NOS) is meegenomen door de politie en de zaal werd gecontroleerd op bommen. Die zijn niet gevonden. Ooggetuigen melden op Twitter dat het publiek niettemin erg geschrokken is. Volgens een woordvoerder van de politie is de man, die in een net pak verscheen, een bekende van de politie. Hij is vaker aangehouden voor het verstoren van bijeenkomsten, zo meldt AT5.

Er zijn 11 reacties

 1. ZEN ENZ
  04 september 2011 om 11:38 uur.

  L.S.

  Hoorde het bericht via internet over dit niet in het programmaboekje aangekondigde optreden en het kennelijk niet op prijs gestelde optreden van deze man in pak terwijl ik keek naar een uitzending “Benali Boekt” met Ramsi Nasr. Op zich iets wat ik niet meer doe zeker sinds de laatste twee jaar, tv kijken en/of kranten etc. Wel internet zo lang het nog vrij is.
  Ik ben een underground schrijver geboortig uit Rotterdam. Zen Enz is naturellement een nom de plume. Een van de vele for safety reasons die ik hanteer. Ik zocht een email adres van Abdelkader Benali; Stumbled upon in a train: een kranten bericht dat hij 12 sept as in Amsterdam in het kader van 10 jaar na 911 met Frenk van der Linden heeft. Daar gaat het dus om: Zij zullen zeker het MSM standpunt huldigen that Muslims did 9/11. Surf es naar http://www.bollyn.com of google Mossad run ICTS and 911. Of google: exposing the jewish crime network behind 9/11. Israel did 9/11 zo stelt o.a. ook een US top military expert Prof Alan Sabrosky. Vele andere heldere denkers met hem.
  A must see video: 911 missing links.
  Beatrix heeft trouwens als jaarlijkse bezoekster van Bilderberg iets uit te leggen. Dit jaar is een Zwitsers parlementslid die tegen minaretten edoch ook tegen de Bilderberg club etc. in St Moritz waar Beatrix and her bedfellows waren neergestreken langs gegaan. Hem werd de toegang geweigerd. Met een arrestatiebevel voor de massamoordenaars Kissinger en Rockefeller keerde hij terug. Met de staart tussen de koninklijke benen is deze Concertgebouwbezoekster en haar hele Bilderberg club vroegtijdig vertrokken.
  Geen letter/klank daarover in de media.
  Ik heb trouwens op de Prinsengracht gewoond van 86-90 op de hoek waar Nasr nu woont. Small world.
  Niet hij maar die maatschappij is geschift. Ik kies partij voor deze niet gewelddadige ordeverstoorder. Dat moge duidelijk zijn.

  CIA O

 2. ZEN ENZ
  04 september 2011 om 12:00 uur.

  BTW

  Schrijver dezes is trots dat ie geen Nederlander is heeft geen zonnebank nodig.
  Zo’n Prem R. zum Beispiel. die Barack O. nog steeds hoog heeft zitten. Obama is de- eigenlijke halve- black buikspreek barbie van de Joodse Mafia uit Chicago .
  Wisten jullie overigens dat die hele Russische Revo van 1917 door de JewWallstreet bankers is gefinancieerd (100+miljoen deaths Communist Holocaust meldt filosemiet Oslokiller Breivik, dat het 90% van die commiemassmurderers Joods waren laat ie voor het gemak buiten beshouwing. http://www.theboogeyman.eu

 3. kano
  04 september 2011 om 09:12 uur.

  hij in dienst van de pvv

 4. ZEN ENZ
  05 september 2011 om 02:13 uur.

  Reactie op Kano

  Ben absoluut geen fan van dat nepblondje in de Tweede Kamer- dat overigens net zoals schrijver dezes (sd) uit het grootste Moslimland van deze wereld
  komt. Hoe heeft Nederland zich daar (voor en na WO II) gedragen, daar hoor je hem niet over. Te lang geleden…, dan moeten ze het ook niet over de oorlog hebben. Zijn gedachtegoed is, what to say, merendeels slecht. Hij heeft het vaak over het Joods Christelijke fundament van deze “vrije” westerse wereld. Joods Christelijk is een tegenspraak in zichzelf. De meeste mensen hier- Christelijk of niet- weten niet dat Moslims Jezus Hoog hebben zitten, voor hen is JC een Profeet. In de Joodse Talmud- die je in tegenstelling tot de Bijbel en de Koran nergens kan kopen- hangt Jezus tot in de eeuwen der eeuwen upside down in boiling excreement. Google: exposing the talmud. Geert W. en de zijnen zouden dit nergens te kopen boek moeten lezen op internet als ze het over haatliteratuur hebben. Er wordt 1&ander onder het keppeltje gehouden…… Talmud is absoluut numero uno. Het is geen dood fossiel boek, het is de leidraad voor al wat Israel in Gaza etc. doet. Voor een Jood is elke niet-Jood Goyim= vee. En het uitdunnen van een kudde, afslachten, hebben ze geen moeite mee. Het was een Israelische “security” company die Fukushima de puin heeft ingedraaid. Google Leuren Moret. Zij is een nuclear scientist and she sticks to the facts. Google: HAARP.
  Zionism is me what, Kano. Een dodelijke Niagara falls, stap uit je kano
  nu het nog kan, geldt voor iedereen in de ogen van sd. Veel zionide background is te vinden op http://www.iamthewitness.com (& links…….)
  Salaam. Laat geen salami van je maken. Non-violent-!!-Truth jihad is the sword
  that cuts through any and all lies. Expose vampires through daylight of reason.

 5. Henk El Makloufhi
  07 september 2011 om 04:20 uur.

  Het probleem met Nederland is dat we een bloedig verleden hebben en gebukt gaan onder de last van de bezetting in WO2.
  Dat bloedige verleden daar lullen we niet over,bijv de politionele acties in 1948/49 en de Atjeh-oorlog in Indonesie.
  Waar de moffen het schaamrood van op de kaken zouden hebben gekregen,maar over de WO2 met de Holocaust doen we of wij de vervolging tegen de joden hebben gedaan.
  Er zijn 6 miljoen joodse mensen vermoord door de moffen en hun handlangers,er kwamen er 120..000 uit Nederland.
  Hier doet men in dit land of WIJ alle 6 miljoen mensen persoonlijk op transport hebben gesteld.
  Men vergeet gemakshalve dat de Joodse Raden een zeer grote,tot hoofdrol hebben gespeeld en dat vele in de Raden met de moffen heulde,sterker nog, er zijn er genoeg “beter ” van geworden.
  Stop met de vervalsing van onze geschiedenis en erken dat wij ook een bloedig verleden hebben!!!!!

 6. Hein Helder
  01 november 2011 om 01:33 uur.

  Mooi, dat Maghreb magazine bovenaan de google lijst staat met deze reacties van Zen Enz een andere naam voor Hein Helder etc. van ondergetekende
  medesterveling.

  Kort na die posts zag ik die damschreeuwerrabbi in de trein in Spits geheel geschoren en zonder hoed. Hij blijkt zelf Joods en trok zowaar in dat stukje de holocaust in twijfel. Zeg maar, een heel ander Joods geluid.

  Google: exposing the holocaust

  SURF TIPZ:

  http://www.youtube.com/watch?v=zX2yhi7N0WY
  HISTORY THEY DON’T TEACH YOU AT SCHOOL

  http://www.youtube.com/watch?v=cX8i-QriYIU&feature=related
  HTDTYAS JEWISH BOLSHEWISM

  http://www.youtube.com/watch?v=Qa9oUFgvqA8&feature=related
  THE JEWISH BOLSHEWIK COMMIES

  http://www.youtube.com/watch?v=fjmriQBdasY&feature=related
  THE HIDDEN HISTORY OF JEWISH BOLSHEWISM

  http://www.youtube.com/watch?v=TvckLgc4ENY&feature=related
  THE ZIONIST BUTCHERS BEHIND COMMUNISM

  http://www.youtube.com/watch?v=Hq8_EkupU5A&feature=related THE HIDDEN HISTORY OF JEWISH BOLSHEWISM&FREEMASONRY/JURI LINA

  http://www.youtube.com/watch?v=WJKMLDu8-O8&feature=related FREEMASONRY&JUDAIS/MICHAEL TSARION

  http://www.johnkaminski.info/

  CIA O

 7. Hein Helder
  01 november 2011 om 04:08 uur.

  ZEN ENZ

  http://www.youtube.com/watch?v=OrcWntw9juM

  John Hagelin is een prominente Quantumfysicus en geestelijk vader van een Theory Of Everything- ook wel Verenigd Veld theorie- die gebaseerd is op de leer van zijn Guru Maharishi Mahesh Yogi. In een wereldwijd geplaatste advertentie o.a. in mei 1990 in Elsevier Magazine onder de kop Alliantie met de Regering van de Natuur stelt Maharishi dat louter en alleen Bewustzijn op Zich (niet gebonden door lichaam, denken, voelen, waarnemingen van wat voor wereld dan ook) het Verenigd Veld is Every real-I-ty G.U.R.U. hints en hits you with this ONE th/understanding: Gee You Are You. Thou Art That. In de inleiding van die 2 paginas grote advertentie: Degenen die Bewustzijn uitsluiten lopen achter (MMY).

  http://www.youtube.com/watch?v=fUEZ2669nes

  Een reactie van ZEN ENZ in Metro van vandaag. Maharishi haalt Mohammed, Jezu en Boeddha aan. BTW Maharishi was in het Amsterdamse Concertgebouw te weten 1 september 1967 toen voor het eerst in Nederland.

 8. Hein Helder
  01 november 2011 om 04:46 uur.

  http://www.tmbulletin.net/volume1/TMBulletinV1I06.htm

  Maharishi’s opvolger is de in een Christelijke familie in Libanon geboren wetenschapper Tony Nader.

  In deze link(s) uit Libanon is te lezen dat Maharishi in 1999 de inval van NATO in Kosovo sterk veroordeelde. Hij zou hetzelfde hebben gedaan met de NATO invasie nu in Libie die zoals Irak/afghanistan op drogredenen gebaseerd is. Hij noemde 1983 in zo’n wereldwijd geplaatste advertentie de Verenigde Naties al een lachertje en nam erin fel stelling tegen de VS Atoombommen op Hiroshima en Nagasaki.

  http://www.tmbulletin.net/volume1/TMBulletinV1I07.htm
  http://www.tmbulletin.net/volume1/TMBulletinV1I08.htm

 9. Hein Helder
  02 november 2011 om 04:07 uur.
 10. Hein Helder
  08 november 2011 om 07:36 uur.

  Hein Helder (alias ZEN ENZ)

  SUNRISE (Take Two)

  http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/benjamin-fulford-11811…-”paradigm-lost-western-oligarch’s-lies-unravel”…-“-criminal-cabal-ca

  Latest Good News van BF 11/8/11. Bankiers zullen worden berecht evenals hun war puppit Obama. Dat moet dan toch ook betekenen dat met terugwerkende kracht Bush 1 en 2 en de Clintons etc. in court komen.
  BTW Benjamin Fulford is niet op zijn achterhoofd gevallen, hij is al 25 jaar financieel journalist, was Chef Asia/Pacific van Forbes en is nu vanuit Tokio opererende woordvoerder van een solide club die niet met zich- of met de aarde- laat sollen en zijn centrum heeft in China, Japan waarbij ook het Pentagon, de Geheime Diensten zich hebben aangesloten. Een wereldorde maar dan van Good Guys. We”ll see.

  CIA O

 11. Hein Helder
  27 november 2011 om 02:56 uur.

  HEIN HELDER

  Die rechtszaak is 23 nov (VS tijd) in NYC aangespannen tegen de
  ”ook de vermoedelijke daders achter de moord op de Amerikaanse President Kennedy en veel andere “major international crimes” van de laatste 300 jaar. Zo stelt BF.

  Kortom geen wazige luchtspiegeling in de woestijn. Edoch een ware oase.

  CIA O

Plaats je reactie