MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Moment van mijn vertrek nadert”

22 september 2011 | in Sport | 5 Reacties

Oussama Assaidi is wekelijks de uitblinker in het shirt van SC Heerenveen. De 23-jarige aanvaller voelt echter dat hij toe is aan de volgende stap in zijn carrière.

‘Na dit seizoen is het tijd om verder te kijken’, zegt Assaidi in gesprek met Voetbal International. ‘De winterstop is misschien niet ideaal, dan moet je worden ingepast in een bestaand team, maar volgend jaar zomer lijkt me perfect om naar een andere club over te stappen. En hoewel ik snap dat SC Heerenveen een mooie vergoeding verlangt, reken ik wel op wat begrip.’

De sportieve ambities en de leefomgeving spelen een belangrijke rol in de keuze van de talentvolle dribbelaar. ‘De Nederlandse top lijkt me prachtig. Ik denk ik dat ik wel bij Ajax zou slagen, en als ik dat stadion zie zou dat fantastisch zijn, maar ik merk dat clubs uit de Eredivisie de hoge transfersommen niet kunnen betalen. Dan moet ik maar naar het buitenland. Ik wil me doorontwikkelen, en heb daar een nieuwe uitdaging voor nodig.’

Er zijn 5 reacties

 1. ruhh
  23 september 2011 om 03:57 uur.

  Assaidi, alsjeblieft, ga NIET naar Ajax. Ze zullen je kapot maken, alleen al omdat ze erop kicken, die macht die ze hebben. Doe het alsjeblieft niet. Assaidi lees dit alsjeblieft, vrienden en familieleden van Assaidi. Zorg ervoor dat hij alsjeblieft niet naar Ajax gaat. Dat is geen plek voor een Marokkaanse voetballer. 5 Marokkanen hebben het daar al geprobeerd en het is geen van hen gelukt om daar te slagen

 2. Zidane
  26 september 2011 om 04:31 uur.

  Aissadi, zet het a.u.b. uit je hoofd. Ajax wordt gerund door Ego centrische amateurtjes die elkaar continu in dekken. Er is niemand die vraagtekens durft te zetten bij het management of de kwaliteiten van trainers. Het zijn een voor een jonge trainers die al denken dat ze op het niveau van Morinho of Hiddink zijn terwijl ze nog in hun proeftijd zitten.
  Het is en blijft een klote club.
  Ik zou je eerder adviseren om naar Twente of PSV te gaan als je in Nederland blijft. Het liefst buitenland natuurlijk.

 3. peter = de naam
  27 september 2011 om 03:44 uur.

  @Zidane, je bent gefrustreerd omdat Ajax een topclub is en jouw cluppie toevallig niet.

 4. King_mes
  30 september 2011 om 09:34 uur.

  Ajax is een topclub met te veel arrogantie, de spelers moeten zogenaamd blij zijn dat ze bij Ajax voetballen, want wij zijn AJAX en niet andersom. Een club mag best laten blijken dat ze blij zijn om een talentvolle speler in dienst te hebben. Op die manier kun je slagen bij een club. De Boer was degene die problemen had met zogenaamde ‘kabel’ in de goede jaren van Ajax. Toen ging het om Davids, Seedorf, Bogarde en Kluivert die te close waren. Is het jullie opgevallen dat Ajax erg ‘wit’ is momenteel. Ik ben het helemaal eens met Zidane, Aissadi heeft niets te zoeken bij Ajax. Ajax is een topclub voor witte talenten onder leiding van De Boer.

 5. King_mes
  30 september 2011 om 09:39 uur.

  Jansen is met veel tamtam binnen gehaald, geef mij maar de snelle, atletische balvaardige en creatieve Aissatti op het middenveld ipv van onze getatoeëerde wannebe Beckham. Maar wie ben ik! Die Jansen loopt voor geen meter wil alles in de voet hebben zodat ie met passen kan strooien, maar als middenvelder moet je er ook overheen gaan, maar dat kan onze tonnetje Jansen niet belopen.

Plaats je reactie