MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Hamdaoui en Aissati opgenomen in selectie Marokko

24 september 2011 | in Sport | Reageer

Mounir El Hamdaoui en Ismail Aissati mogen dan wel bij Ajax-trainer Frank de Boer uit de gratie zijn geraakt, bondscoach Eric Gerets van Marokko heeft besloten om de twee bannelingen ‘gewoon’ op te roepen voor het nationale team.

El Hamdaoui en Aissati maken deel uit van de voorlopige selectie van 34 spelers voor het duel tegen Tanzania, dat op 9 oktober gespeeld zal worden. Marokko kan zich tegen Tanzania plaatsen voor de Afrika Cup. Naast de twee Ajacieden zijn ook Karim El Ahmadi (Feyenoord) en Oussama Assaidi (SC Heerenveen) opgeroepen door Gerets, meldt FCUpdate.

El Hamdaoui en Aissati werden onlangs door De Boer verbannen naar het tweede elftal van Ajax.

Plaats je reactie