MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Eric Gerets ontkent bekering

26 september 2011 | in Marokko | 2 Reacties

Is Eric Gerets getrouwd met een Saoedische verpleegster en heeft hij zich tot de islam bekeerd? Dat meldt een Saoedische krant. De bondscoach van de Marokkaanse ploeg ontkent het bericht.

De journalist van het artikel presenteerde zich als een goede vriend van Gerets, maar bekent dat hij het nieuws via een tussenpersoon verkreeg, meldt VoetbalPrimeur. De voormalige Rode Duivel veegt alles van tafel.

“Ik zie geen trouwring aan mijn vinger. Ik ben niet getrouwd en ik heb me ook niet bekeerd”, zegt Gerets in Het Laatste Nieuws. “Ik ga straks gewoon een pintje drinken. Het is niet de eerste keer dat daar zaken over me verschijnen die niet correct zijn. Ik stoor me er ondertussen niet meer aan en neen, ik ga geen rechtzetting eisen.”

Of Gerets een Saoedische vriendin heeft, wil hij echter niet ontkennen. “Over zulke zaken spreek ik niet met de media. Dat is een privézaak.”

Er zijn 2 reacties

 1. peter = de naam
  27 september 2011 om 03:41 uur.

  Proost meneer Gerets. Neem nog een lekker Belgisch pintje en laat ze maar lekker lullen, gissen. Haha.

 2. kano
  29 september 2011 om 04:34 uur.

  peter = de naam

  ga niet huilen als hij over een jaartje moslim wordt, net als zijn assistent in saudie arabie die wel moslim is geworden

Plaats je reactie