MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Pim Verbeek woedend op Afrikaanse voetbalbond

27 september 2011 | in Sport | Reageer

Pim Verbeek heeft het even helemaal gehad met de Afrikaanse voetbalbond. De CAF heeft het Olympische kwalificatietoernooi namelijk gepland buiten de FIFA-agenda om.

Dat wil zeggen dat clubs niet verplicht zijn hun spelers af te staan voor de Olympische ploeg van Marokko. De selectie van Verbeek bestaat echter volledig uit talenten die in Europa spelen. Nu moet de coach echter spelers uit Marokko zelf selecteren, wat een kwalificatie voor de Olympische Spelen bij voorbaat al vrijwel onmogelijk maakt.

“We zijn overgeleverd aan de goedheid van de clubs. Ongelooflijk. Dit toernooi had zonder problemen ook in januari afgewerkt kunnen worden, maar ze kiezen zonder opgaaf van reden voor eind november begin december”, vertelt een verbijsterde Verbeek volgens VoetbalPrimeur. Marokko neemt het in de groepsfase van het toernooi op tegen Senegal, Nigeria en Algerije.

Plaats je reactie