MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gouden Kalf voor Nasrdin Dchar

01 oktober 2011 | in Film | 2 Reacties

asrdin Dchar kreeg zijn eerste Gouden Kalf voor de hoofdrol in de film Rabat.Acteur Nasrdin Dchar uit Steenbergen heeft vrijdagavond op het Nederlands Film Festival in Utrecht een Gouden Kalf voor Beste Acteur gewonnen. Hij kreeg de prijs voor zijn in de film Rabat.

Nasrdin Dchar was erg blij met zijn Kalf en deed een flink uitspraak: ‘Tegen minister Verhagen zou ik willen zeggen, en tegen Wilders en al die anderen: Ik ben een Nederlander. Ik ben trots op mijn Marokkaans bloed. Ik ben een moslim en ik sta hier met een fucking Gouden Kalf in mijn hand.’ Dchar maakt zijn dankwoord langer dan de bedoeling is, maar het werd hem gegund, aldus BN/DeStem.

Er zijn 2 reacties

 1. Marleen
  01 oktober 2011 om 05:27 uur.

  Nasrdin super gefeliciteerd met je gouden kalf.
  Dankjewel voor je anti-Wilders statement.

 2. mhamed
  04 oktober 2011 om 04:37 uur.

  heel goed gedaan jongen zo kan het ook.

Plaats je reactie