MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussoufa geniet van luxe leventje bij Anzhi‎

02 oktober 2011 | in Sport | 1 Reactie

Mbark Boussoufa koos in maart niet voor Terek Grozny, maar besloot op het laatste moment voor Anzji Machatsjkala te spelen. De Marokkaanse Nederlander heeft geen spijt van zijn transfer naar Rusland.

De aanvallende middenvelder had het in het begin nog makkelijk omdat niemand hem kende. “Maar dat is al veranderd. Nu heb ik vaak een mannetje op mij en de tackles zijn hier snoeihard”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Boussoufa mag met het nummer 10 in de rug van Samuel Eto’o spelen. Teamgenoot Roberto Carlos is alvast fan. “Ik voel me een beetje beschaamd als hij zegt dat hij mij een fantastische voetballer vindt.”

De wedstrijden van Anzji worden in Dagestan gespeeld, maar de spelers trainen en leven in alle luxe in Moskou. “Dit is een luxeleven. Ik krijg van de club een huis waarvan de huur 11.000 euro per maand bedraagt. Ik heb een binnenzwembad en een buitenzwembad, een sauna binnen en eentje buiten. Op mijn immense home cinema kan ik alle Belgische tv-zenders ontvangen”, vertelt de voetballer enthousiast.

Er is 1 reactie

  1. molenbeek
    02 oktober 2011 om 11:26 uur.

    Deze man is meer BE dan NL.

Plaats je reactie