MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko pakt vijf terroristen op

03 oktober 2011 | in Marokko | 3 Reacties

Een aan Al-Qaida gelieerde militante cel die aanslagen beraamde tegen buitenlandse bedrijven is door de Marokkaanse autoriteiten opgerold. Dat heeft het staatspersbureau MAP bekendgemaakt.

De uit vijf mannen bestaande groep opereerde vanuit Casablanca en Sale. Een van de leden had banden met een hooggeplaatst lid van Al-Qaida in Irak, aldus de geheime dienst die in het bericht werd geciteerd volgens Nieuws.nl.

De groep wilde Westerse doelwitten in Marokko aanvallen. De groepsleden probeerden te leren hoe ze bommen moesten maken door middel van online contact met explosievendeskundigen, onder wie de belangrijkste verdachte van een aanslag op een café in Marrakech in april dit jaar.

Er zijn 3 reacties

 1. vrouwtje
  03 oktober 2011 om 03:47 uur.

  Wij zijn allemaal kinderen van god. Hoe kan je een kind van god vermoorden en dan roepen in naam van de Islaam. Bloed en pijn is het werk van de duivel. Deze mensen moeten hard aangepakt worden ze spannen samen met de duivel. Godsdienst kent alleen liefde en geen pijn. Deze mensen zijn volgelingen van de duivel en niet van god

 2. oke
  03 oktober 2011 om 05:24 uur.

  denk dat dit aLEMAAL VERZONNEN IS
  GELOOF ER NIKS VAN

 3. mhamed
  04 oktober 2011 om 04:37 uur.

  een dief zal een dief nooit pakken

Plaats je reactie