MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Manchester City wil toptalent PSV’

06 oktober 2011 | in Sport | Reageer

Manchester City heeft interesse in Zakaria Bakkali, dat meldt The Daily Mirror. De vijftienjarige speler van PSV wordt gezien als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van de Eindhovense club.

De jonge aanvaller speelt momenteel in de B1 van de Nederlandse topclub. In augustus van dit jaar werd hij tijdens de Nike Cup verkozen tot de beste speler van het toernooi, schrijft SoccerNews. Aan dat toernooi deden de jeugdelftallen van verschillende Europese topclubs mee.

Bakkali is geboren in Marokko, maar in zijn jeugd groeide hij op in België. De aanvallend ingestelde speler is daarom actief voor het Belgische nationale elftal onder vijftien jaar.

Plaats je reactie