MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussoufa loodst Marokko naar Afrika Cup‎

10 oktober 2011 | in Sport | 1 Reactie

Marokko heeft zich verzekerd van deelname aan de Afrika Cup van volgend jaar. De ploeg van bondscoach Eric Gerets was zondag met 3-1 te sterk voor Tanzania.

Omdat de Centraal-Afrikaanse Republiek met 2-0 onderuit ging bij Algerije kwam plaatsing niet in gevaar voor Marokko.

Marouane Chamakh van Arsenal opende na twintig minuten de score voor de Afrikaans kampioen van 1976.

Tanzania maakte nog wel gelijk, maar via Adel Taarabt en Mbark Boussoufa sleepte Marokko een zege uit het vuur. De Leeuwen van de Atlas gaan met negen punten als eerste door in Groep D.

Eerder voegden onder meer Tunesië, Senegal, Ghana en Ivoorkust zich al bij de zestien deelnemende landen. Ook in Libië en Soedan zal de vlag uitgehangen worden, want die landen plaatsten zich als beste nummers twee eveneens voor het continentale evenement.

Er is 1 reactie

  1. mbark
    10 oktober 2011 om 02:55 uur.

    Respect voor boussoufa hij heeft goede keus gemaakt om voor zijn land te spelen.

Plaats je reactie