MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Chahra-Z kijkt terug op The Voice of Holland

13 oktober 2011 | in Muziek | Reageer

Chahrazad Msellek maakte afgelopen week haar opwachting in The Voice of Holland. In Marokko is de zangeres uit Huisseling, een Brabants gehucht, een grote ster die een halfjaar lang op nummer 1 heeft gestaan in de Marokkaanse hitparade. Gisterochtend was ze bij FunX en vertelde meer over de auditie en de reacties die ze daarop kreeg.

Chahra vertelde dat ze ontzettend zenuwachtig was voor de auditie van The Voice of Holland. “Niet om op te scheppen, maar ik heb ooit voor 40.000 mensen gestaan en heb die zenuwen niet gevoeld. Maar dan sta je ineens voor die jury en denk je ineens ‘shit die zenuwen!’.” Ze weet dat ze beter had kunnen doen, maar de reacties van de jury waren prachtig. Zo wilde Marco Borsato zijn tanden maar al te graag in Chahra-Z zetten, maar de zangeres koos voor Van Velzen. “Ik had eigenlijk mijn keuze van tevoren al gemaakt en ze zeggen dat je je eerste keuze altijd bij je moet houden.”

Zie de auditie van de marokkaanse zangeres op Youtube.

Plaats je reactie