MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Badr Hari werd vroeger gepest

15 oktober 2011 | in Sport | 1 Reactie

Een vrolijke Badr Hari vertelde gisterochtend bij FunX hoe een pesterij hem ooit kickbokser maakte. De sporter sprak daarnaast ook openhartig over zijn trotse ouders en de status van sportheld die hij heeft in zijn vaderland Marokko. Ook liet de atleet los waarom hij de overstap maakt naar het boksen.

Onlangs kondigde Badr Hari zijn afscheid aan uit de kickbokssport. Hij maakt de overstap naar het Amerika waar hij gaat boksen. Badr vindt dat hij al zijn ambities al heeft bereikt. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere factoren die het minder leuk maken voor de atleet. Badr Hari mist goede tegenstanders, waardoor de motivatie al snel slinkt. Ook de negativiteit rondom het kickboksen in Nederland maakte het niet leuker voor hem.

Badr Hari vertelde gisterochtend bij FunX over het begin van zijn carrière. Hij was een hele goede leerling en haalde zelfs een van de hoogste cito-scores van de hele school. Hierdoor zat hij in een aparte klas voor slimme kinderen en kwam hij later op het atheneum terecht. Hij was een ‘stoere nerd’. Toch ging het ooit fout, maar Badr weet ook de reden daarvoor

Meer is hier verder te lezen.

Er is 1 reactie

  1. mbark
    15 oktober 2011 om 10:58 uur.

    Veel succes met je carriere in amerika.Maar weet niet of het wel verstandig is om met de grote jongens te boksen.

Plaats je reactie