MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Ahmadi mag van Koeman naar Afrika Cup

16 oktober 2011 | in Sport | Reageer

Karim El Ahmadi plaatste zich afgelopen week met Marokko voor de Afrika Cup. Dat is slecht nieuws voor Feyenoord-trainer Ronald Koeman, die de middenvelder nu waarschijnlijk weken moet missen.

Koeman denkt er desondanks niet aan om El Ahmadi te verzoeken om thuis te blijven. “Of ik hem zal adviseren niet naar de Afrika Cup te gaan? Nee, dat is een beslissing die bij de speler zelf ligt”, zegt de trainer volgens VoetbalPrimeur.

“Ik begrijp dat Marokko zich de laatste jaren niet heeft geplaatst”, vervolgt hij tegen Feyenoord Netwerk. “Als hij vindt dat hij daar een rol in moet vervullen, dan moet hij gaan. Hoe jammer dat ook voor ons is.”

De Afrika Cup wordt afgewerkt van 21 januari tot 12 februari. El Ahmadi mist daardoor mogelijk vijf competitiewedstrijden.

Plaats je reactie