MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko krijgt bijna zeker WK clubteams

19 oktober 2011 | in Sport | 1 Reactie

Het WK voor clubteams vindt in 2013 en 2014 voor het eerst plaats op Afrikaanse bodem. Marokko heeft zich als enige kandidaat gesteld voor het toernooi, laat de FIFA weten.

“Marokko is de enige overgebleven kandidaat. We zullen nu al het relevante papierwerk gaan bestuderen en zullen in december een beslissing nemen”, aldus een reactie van de FIFA volgens VoetbalPrimeur.

Zuid-Afrika, Iran en de Verenigde Arabische Emiraten trokken hun kandidatuur voor het WK voor clubs op het laatste moment in. Indien het voorstel van Marokko voldoet aan de eisen van de FIFA zal het toernooi dus naar het Noord-Afrikaanse land gaan.

Het WK voor clubs wordt sinds 2000 gespeeld en werd tot op heden altijd georganiseerd door een Aziatisch of Zuid-Amerikaans land. Internazionale is de huidige wereldkampioen. Het WK van dit jaar vindt plaats in Japan.

Er is 1 reactie

  1. mbark
    19 oktober 2011 om 08:02 uur.

    Morocco moet snel werk maken van al die stadions renoveren en klaar maken voor de WK clubteams.Er is een groot achterstand met al die stadions kwa onderhoudt.

Plaats je reactie