MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Algerije bouwt grootste moskee van Afrika

21 oktober 2011 | in Economie | 2 Reacties

De Algerijnse President Abdelaziz Boutaflika heeft op een feestelijke bijeenkomst in Algiers het startsein gegeven voor de bouw van de grootste moskee van Afrika. Gedurende deze festiviteit werd het bouwproject van de nieuwe moskee tentoongesteld.

De bouw van de grote moskee (Djamaa El-Djazair) zal meer dan 1 miljard euro kosten en zal op een gebied van meer dan 20 hectare grond gebouwd worden.

Het minaret van de moskee wordt 300 meter hoog en zal daarmee de moskee Hassan II in Casablanca overtreffen.

De bouw het prestigieuze project is uitbesteedt aan het Chinese bedrijf China State Construction Engineering Corporation. De verwachte oplevering is 48 maanden.

Er zijn 2 reacties

 1. Azidan
  21 oktober 2011 om 09:34 uur.

  En ondertussen sterven de Algerijnse burgers uit, ondertussen zien ze af,

  Wat je allemaal kan doen met 1 Miljard Euro je kan mensen onderhouden, je kan voor werk zorgen, je kan wegen bouwen, elektriciteit aansluiten

  Neen Algerije verkiest 1 Miljard Euro’s te spenderen aan een Moskee

  Maar de Profeet Muhammed vzmh zei “Jullie eer en jullie bloed zijn heiliger dan de Moskeeen van Mekka en Medina “

 2. oudjdi
  05 december 2011 om 01:47 uur.

  En ondertussen sterven Marokkaans burgers uit !! elektriciteit aansluiten dat doen ze niet meer in Algerije !! want is a lang wegen bouwen dat doen ze ook!!

  In Algerije wij bouwen moskeeën en geen discotheek voor toeristen .
  ga maar eens kijken wat amir el mounafikine doet!! joden beschermen mischien!!!

Plaats je reactie