MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Spartak Moskou gaat bieden op Aissati’

26 oktober 2011 | in Sport | 1 Reactie

Spartak Moskou wil Ismaïl Aissati verlossen van het tweede elftal van Ajax. Volgens Sport-Express is de Russische club van plan in januari een bod uit te brengen op de aanvallende middenvelder.

Afgelopen zomer probeerde Spartak Moskou ook al een transfer van Aissati te bewerkstelligen, maar tot een akkoord kwam het destijds niet. In januari is de Russische topclub van plan een nieuwe poging te wagen bij de Marokkaanse international, meldt VoetbalPrimeur.

De 23-jarige Aissati speelde dit seizoen nog geen minuut voor Ajax. Trainer Frank de Boer zette de middenvelder, die vorig seizoen op huurbasis bij Vitesse indruk maakte, zelfs terug naar het tweede elftal.

Er is 1 reactie

  1. mo
    26 oktober 2011 om 04:30 uur.

    de boer is een groote rasist een leeg hoofd hij helemaal niets.

Plaats je reactie