MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B: islam is een religie van liefde

28 oktober 2011 | in Muziek | 6 Reacties

Volgens Ali B is de islam “een religie van liefde, al zien veel mensen dat niet”. De rapper zegt dat hij tegenwoordig vijf keer per dag bidt omdat dat hem rust en liefde oplevert.

“Ik wil de domme krachten die nu in Nederland heersen ontmantelen met inspirerende verhalen en mooie liedjes”, zegt de 30-jarige Ali B in een interview met het tijdschrift Viva.

“Ik heb de laatste tijd, nu moslims bijna alleen nog maar negatief in het nieuws komen een steeds grotere behoefte aan ontlading.”

In zijn nieuwe theatervoorstelling Ali B geeft antwoord merkt de stand-upcomedian dat er veel spanning op dit onderwerp zit. “Juist vooroordelen en moeilijke vragen zijn voor mij interessant.”

De Marokkaan erkent dat jonge moslims in Nederland niet echt een goede reputatie hebben

Meer is hier verder te lezen.

Er zijn 6 reacties

 1. massinissa
  29 oktober 2011 om 09:06 uur.

  relegies is een mens uitvinding.door de relegies mens is veel agressief geworden. profiten waren hier gewoon om te proefiteren

 2. lile
  29 oktober 2011 om 11:44 uur.

  Dat is nou een leuke uitspraak van onze knuffel marokkaan

 3. hanan
  30 oktober 2011 om 01:01 uur.

  @ massinissa

  Ga eerst maar eens nederlands leren schrijven en kom dan maar weer een keer terug op deze site.

 4. Ismail
  30 oktober 2011 om 09:59 uur.

  Mars’Allah, goed bezig, broeder. Vertel de waarheid aan de wereld!

 5. sara
  25 april 2012 om 11:18 uur.

  Nou is dit niet prachtig. Het is beter wanneer zang en rap voor iets nuttigs gebruikt wordt in plaats van dat het alleen over wijfen,geld en drugs gaat.
  Hopelijk zal meneertje ali B zich ook meer in zijn geloof gaan verdiepen.
  De islam gaat tegen alle vooroordelen in alhamdulilah, ik hoop dat hij snel de waarheid aan de mens zal verkondigen zodat ook zij van de intense innerlijke vrede kunnen genieten die de islam met zich meebrengt.

 6. faaska
  30 mei 2012 om 07:38 uur.

  maasha allah allah yabarek fiik, leuk zeg alhamdolillah god bless you bro

Plaats je reactie