MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

PSV zet Labyad nog in wachtkamer

30 oktober 2011 | in Sport | Reageer

Technisch manager Marcel Brands van PSV spreekt berichten tegen dat het aan het eind van dit seizoen aflopende contract van Zakaria Labyad automatisch met twee jaar wordt verlengd, zodra de aanvaller dertig officiële wedstrijden in het eerste elftal heeft gespeeld. De teller van de Marokkaanse jeugdinternational staat momenteel op 29. „Als Labyad meedoet tegen FC Twente kan PSV de optie in zijn contract lichten. Daarover gaan we eerst met de speler en zijn familie praten. Maar nu zijn de wedstrijden en de drukke agenda even belangrijker”, zegt Brands in De Telegraaf.

Gezien de stormachtige ontwikkeling van Labyad lijkt een contractverlenging echter niet ver weg.

Plaats je reactie