MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuwe real life serie over moslims

05 november 2011 | in TV | 1 Reactie

In Amerika zal binnenkort de nieuwe opvallende serie All American Muslim zijn opwachting maken. In acht afleveringen worden vijf Amerikaans-Islamitische gezinnen gevolgd in hun dagelijks leven. De serie speelt zich af in Dearborn in de staat Michigan waar de grootste moslimgemeenschap van Amerika woont.

Doel van de serie is om de Amerikanen inzicht te geven in het leven van een Islamitisch gezin: wat zijn hun gewoontes, hun feesten en tegen welke misvattingen binnen en buiten hun eigen gemeenschap lopen ze aan?

De hoofdpersonen zijn allemaal religieus maar geven daar hun eigen invulling aan, schrijft FunX. Zo heb je de zusjes Suehail en Shadia die totaal verschillend zijn. Suehail draagt een hoofddoek en bidt vijf keer per dag terwijl haar zus Shadia onder de piercings en tatoeages zit en getrouwd is met een Ierse man. En we hebben bijvoorbeeld de schaars geklede zakenvrouw Nina met haar man Ali en zoontje Andre.

Maak kennis met alle andere gezinnen!

De eerste aflevering wordt 13 november uitgezonden op de Amerikaanse zender TLC.

Zie alvast de trailer:

Er is 1 reactie

  1. marijnt
    05 november 2011 om 01:58 uur.

    DIt gaat weer tot een hoop heisa leiden

Plaats je reactie